מכור לפורנו מסוג חריג

דיון מתוך פורום  התמכרות

21/03/2014 | 15:39 | מאת: אלעד

שלום, הבנתי לאחרונה שאני מכור לפורנו שיש בו, בין היתר, מאפיינים של שליטה כלכלית של האשה. אני מצוי בקשר עם מספר נשים femdoms" שמצליחות להוציא ממני סכומי כסף משמעותיים מדי חודש (יותר ממחצית הכנסתי החודשית). ההתמכרות הזו משתלטת על חיי מכל בחינה אפשרית. אשמח לקבל עצה/עזרה

26/03/2014 | 12:30 | מאת: אינה ארצי

היי אלעד. אתה מתאר מצב של אודן שליטה ובפגיעה באיכות החיים. ממליצה מאוד לפנות למטפל שמכיר היטב את הדינמיקה של התמכרות למין על מנת להפסיק את ההתנהגות. אפשר להצטרף לקבוצה של מכורים אנונימיים לפי מכור מגוריך. יכול להיות מיטיב ומסייע

26/03/2014 | 13:14 | מאת: אלעד

תודה על המענה. האם קיים טיפול מקצועי שניתן לקבל באופן אנונימי דרך התקשרות באינטרנט?

29/03/2014 | 13:47 | מאת: אינה ארצי

מנהל פורום התמכרות