בעיית הימורים קשה

דיון מתוך פורום  התמכרות

18/03/2014 | 14:49 | מאת: חסוי

שלום רב, אני צריכה סיוע בבעיית הימורים אך לא שלי, אלא של בעלי. הבעיה התחילה כבר לפניי 3 שנים וכל פעם שזה מתגלה (לאחר הפסדים לא קטנים של כסף) יש הבטחה מהצד שלו לכך שזה לא יקרה יותר ואז זה שוב קורה.. כיום הוא במצב שהוא כבר הפסיד את כל מה שהיה לנו ויותר ובכדי לכסות את זה לקחנו הלוואות לא קטנות שפרוסות ל-5 שנים הקרובות.. והתחושה האישית שלי שלמרות שכבר אין לו יותר על מה להמר, הוא עדיין נמצא בתוך המערבולת הזאת. בכל פעם שאני מנסה לדבר איתו על כך, הוא ישר מתגונן ומכחיש ומאשים אותי.. אך אני יודעת ומרגישה שהוא עדיין שם. חשוב לציין שהוא בחור צעיר בן 27 שעובד בעבודה מסודרת והכל אצלו באמת בסדר משפחה טובה, עבודה טובה, ים של חברים.. אין לו איזושהי מצוקה נפשית (לפחות לא משהו שאני יודעת עליו) אני חסרת אונים וחייבת איש מקצוע שיש לו המון הבנה וניסיון בתחום ויכול לסייע לי לעזור לו... אשמח לעצותיכם

26/03/2014 | 12:27 | מאת: אינה ארצי

שלום לך. הימורים זו מחלה קשה, מה שמתלווה אליה הרבה פעמים מפרקים את תא המשפחתי - שקרים, מניפולציות, הסתרות. כל אלה פוגעים קשות ביכולת לשמור על הזוגיות. אפשר לפנות לעמותת אפשר או ליחידה לטיפול בהתמכרויות ולקבל סיוע מקצועי ובחינם. בהצלחה

16/08/2015 | 06:01 | מאת: פלוני

ga-מהמרים כפייתים אנונמיים,קבוצת תמיכה למהמרים,כנסי לאתר שלהם מופיע שם מספר טלפון של קו מידע. ובשבילך כנסי לאתר של נראנון -קבוצת תמיכה של משפחות של מכורים

מנהל פורום התמכרות