שימוש בנייס גיא

דיון מתוך פורום  התמכרות

23/02/2014 | 18:28 | מאת: נתי

שלום! אני חושדת כי בני בן ה-22 התמכר לנייס גיא האם חומר זה ממכר? מה הנזקים? איך אפשר לבדוק אם הוא באמת מכור? מצאתי מתחת לכרית שלו את החומר וגם בארון שלו, בנוסף מצאתי 3 כדורים שאין לי מושג מה הם? ופעם אחת נתפס על ידי מעשן בשירותים לפי דברי אחיו מעשן גם בבוקר וגם בערב. פעמיים הגיע הביתה מסטול לגמרי. אין אנו יודעים איך להתמודד איתו. היכן אפשר לטפל ולהתייעץ? כשאנו מדברים איתו הוא ישר מתבכיין,מטיל האשמות ומשקר. יש לציין כי אנו מדברים על הכל אך הוא מבטיח שהכל היה ניסיון וכבר לא נוגע. אנו משפחה נורמטיבית עם עוד 3 בנים כולם לומדים ואין איתם בעיות. הבעיות איתו התחילו לפני כחצי שנה. לבני בעיות בזהות המינית וקשה לו להתמודד למרות שקיבלנו אותו תמיד בכל מצב חושב שהוא מקבל יחס שונה דבר שלא נכון כלל וכלל. להפך אביו מאוד רגיש אליו ונותן לו יחס מועדף. תודה מחכה לתשובה.

04/03/2014 | 07:40 | מאת: אינה ארצי

שלום נתי. את מתארת מצוקה אישית של בנך, נראה שהוא פונה לסם כדרך התמודדות (בדרך כלל זה מתחיל כך) ולכן אנני מקלה ראש לרגע. כדאי לנסות להביאו לעזרה של איש מקצוע, על מנת לתת לו כלים יעילים ולא כאלה שיהפכו בעצמם לבעיה חמורה. נייס גאי הוא סם כימי - מריחואנה סינטטית, ובנוסף לנזקים ישירים מהחומר, הוא מאוד ממכר ברמה נפשית - השפעותו חזקה שמתפוגגת מהר.אני מאמינה שאם בנך יקבל את הכלים להתמודד, הסם יהפוך לפחות אטרקטיבי. אם תרצי להרחיב 0524777174

מנהל פורום התמכרות