מכור

דיון מתוך פורום  התמכרות

31/01/2014 | 04:12 | מאת: איתי

שלום שמי ניב בן 23 ורואה את עצמי כמהמר כפייתי. קצת על עצמי ההימורים התחילו בגיל 17-18 לפני הגיוס לצבא לא מצאתי מה לעשות ומצאתי את הריגוש בהימורים זה התחיל לשחק פוקר בבית עם החברים עד ל"כלובים" פעמיים-3 בשבוע. אחרי שהפסדתי סכומים קרוב ל 15,000 פניתי להורים כמובן שהם שילמו הבטחתי שאפסיק ובאמת הפסקתי לתקופה. בזמן צבא אחרי הטירונות חזרתי להמר פחדתי לפנות להורים והתחלתי לעבוד בזה בכדי להחזיר את החובות עבדתי כדילר בלילות והכסף נהיה כמו נק' בשבילי.. אחרי כמה זמן ה1,000 שקל בלילה לא הספיקו לי והתחלתי להמר אחרי תקופה הגעתי לשיא הכרתי את ההימורים באינטרנט ואני מדבר על אתרים לא חוקיים. התחלתי לשחק מבלי לצאת מהבית (יותר נוח) ואחרי שבועיים הגעתי למצב שיש לי 20-25 אלף שקל מזומן בבית כמובן שהשתדלתי לשרוף הכל כדי לא ללכת להמר. יום אחד שיחקתי ופשוט לא יכולתי לקבל על עצמ את ההפסד גם לא של 200 שקלים הייתי ללא בקרה ובבוקר אחרי ששיחקתי קרוב ל 10 שעות הפסדתי קרוב ל 50 אלף שקלים ישר סיפרתי להורים כדי לדעת מה לעשות היה לי קצת מזמון בבית פרסו לי לתשלומים ושילמתי הפסקתי להמר במשך כמעט שנה שלמה גם לא הייתי צריך את הכסף הזה שחשבתי על זה ואז לפני כ8 חודש הציעו לי לחזור לעבוד כמובן שמייד הסכמתי 1000-2000 שקל בלילה בלי לעשות כמעט כלום כל אחד היה מסכים הגעתי למצב שיש לי קרוב ל 100,000 שקל סכום עתק שאני לא יודע מה לעשות איתו אין לי הוצאות אני חי אצל ההורים..העבודה הפסיקה יום אחד הלכתי להמר הפסדתי קרוב ל 30,000 שקל אחרי שבוע עוד 50,000 שקל ואחרי זה נשאבתי חזרה לאינטרנט והפסדתי 25 אחרי שבוע 20 ואחרי זה עוד 20 הגעתי למצב שאני חייב כסף וסכום שאנשים לא מצליחים לחסוך בשנה במדינה שלנו לא יודע כבר מה לעשות למי צריך לפנות ואיזה טיפול ממוצלץ אם אני צריך אשפוז? אני מפחד שאם אני יפספס את הרכבת עכשיו אני אאבד כל החיים שלי

05/02/2014 | 08:18 | מאת: אינה ארצי

היי איתי. אתה צודק, זה הזמן לקבל את עזרה. אני חושבת שחובה לפתוח סוד, לחפש מסגרות שיתאימו לך: אפשר לפנות לעמותת אפשר - מסגרת ציבורית או למסגרות פרטיות, אפשר לשקול אשפוז, אם כי, אני מכירה מספיק אנשים שהצליחו גם ללא אשפוז. העניין זה המוטיבציה שלך. הטל שלי 0524777174 אתה מוזמן להתייעץ

13/02/2014 | 20:26 | מאת: מכורכמוך

קבוצת תמיכה! http://gaisrael.com/PAGE10.asp

מנהל פורום התמכרות