סובלCRPS

דיון מתוך פורום  התמכרות

25/01/2014 | 13:10 | מאת: אלה

בני חייל הסובל עקב שבר מSRPS באצבע כף יד עקב כאבים חזקיםהוחלט לתת נוסף לכל הכדורים PERCOCET של 10mgארבע פעמים ביום האם זה מסוכן ואם יש תחליף אחר

26/01/2014 | 08:52 | מאת: אינה ארצי

אלה שלום. תרופות מרשם כל עוד שהם בפיקוח רפואי ונלקחים לפי ההוראות, הם תרופות לכל דבר. יש תופעות לוואי כמובן. כאן חייבים יחד עם הרופא לשקול יתרונות וחסרונות, כמו כל תרופה אחרת. חשוב מאוד לבדוק ולדווח לרופא האם יש שימוש או שימוש לרעה בחומרים אחרים. במידה ואתם לא שלמים עם התרופה ונבדקו אופציות נוספות, מאוד מומלץ לחזור לרופא המטפל ולהתלבט יחד אתו. בהצלחה

מנהל פורום התמכרות