היי

דיון מתוך פורום  התמכרות

14/01/2014 | 04:51 | מאת: פנדורה

אני בת 26 והיום מעדתי אחרי העבודה . שתיתי 3 בירות ובכיתי כמה שעות מכיוון שפחדתי מעצמי .לא מזמן יצאתי מאשפוז גמילה והצצלחתי להישאר נקייה רק חודשיים לפני שמעדתי ומאז אני מועדת באופן קבוע אחת לחודש . המטפלת שלי יצאה לחופשת לידה וכרגע אני בלי מסגרת עד שתפתח קבוצה באזור מגוריי , וקשה לי בינתיים בלעדיה לשמור על עצמי מעצמי . אני כותבת בעיקר כי לא בא לי להלקות את עצמי עוד . בכיתי כמה שעות וזהו אני רוצה להתחיל יום חדש . לא קרה שום דבר כולה שתיתי 3 בירות וממחר מתחילים שוב לחזור למסלול . ל.ט

26/01/2014 | 08:47 | מאת: אינה ארצי

היי פנדורה, התמכרות היא מחלה של עליות וירידות. חשוב בשלבים ראשונית להיות במסגרת שתאפשר לך לרכוש כלים יעילים ומותאמים. אני מאחלת לך הצלחה בתהליך, רק תזכרי מה המטרה - להגיע לאיכות חיים, הרי הלכת לגמילה כי סבלת...

מנהל פורום התמכרות