אחי התוודה על חוב בהימורים איך ממשיכים מכאן?

דיון מתוך פורום  התמכרות

07/01/2014 | 11:27 | מאת: מיקי

הי אשמח לעצותך. אחי אתמול סיפר לי שחייב הרבה כסף כתוצאה מהימורים. הוא מבין שהוא דופק לעצמו את חיים וניסה להחלץ על ידי הלאות פרטיות ובבנקים. כשראה שלא מצליח פנה אליי. אומר שלא מהמר יותר וביקש עזרה כי מבין שאיבד שליטה על החוב. כיצד היית מייעצת להמשיך את ההתנהלות מולו? האם להלוות לו את הכסף או לעזור לו בהתנהלות מול הבנקים עצמאית? האם להתנות עזרה במשהו? כיצד אפשר לברר האם אכן מדובר בהתמכרות? המון תודה!

08/01/2014 | 13:01 | מאת: אינה ארצי

שלום מיקי. בוודאות, אובדן שליטה סממן לא טוב. אני לא יכולה לאבחן על סמך המידע הקצר, עם זאת אדם שניסה למצוא פתרונות ושקע עמוק יותר נמצא בבעיה. אני לא יודעת האם מדובר בהתמכרות או אובדן שליטה זמני. בכל מקרה, הוא זקוק לעזרה שתעזור לו להתארגן. לרוב אם פותרים למכור להימורים בעיה, תוך זמן מאוד קצר הוא יחזור לסורו... חשוב לזכור זאת. הוא צריך לקחת אחריות גם על התוצאות - העזרה צריכה ללמד אותו "לדוג" ולא "לספק לו דגים". כאמור, הוא צריך לקחת אחריות על מעשיו ועל תוצאותיהם. אם תרצו להסתייע 0524777174

16/08/2015 | 06:05 | מאת: פלוני

ga,קבוצת תמיכה של מהמרים כפייתים אנונימיים,כנס לאתר שלהם מופיע שם מספר טלפון של קו מידע,זה בחינם,אנונימי ומציל חיים

מנהל פורום התמכרות