פרקוסט 10

דיון מתוך פורום  התמכרות

11/12/2013 | 11:53 | מאת: ראובן

שלום לפני כחצי שנה עברתי ניתוח כירוגי שלא צלח ועקב כך טופלתי בפרקוסט 10 לכאבים עד למינון של 5 ביום. כעת הכאבים פחתו ואין לי צורך בכדורים למניעת כאב. אך שניסיתי להפסיק בבת אחת התופעות מן הסתם ידועות. כעת אני נגמל בהדרגה אך לא מצליח לרדת מ2 ביום . אני מחלק את הכדור ל4 וסהכ 20 מ"ג ליום. כאשר עובר זמן שאני מנסה לדלג על כדור מצבי הרוח הורסים את המשפחה. יש שיטה להפחתה שלא באמצעות מסגרת טיפולית? מסיבות אישיות אני לא מוכן לפנות למסגרת טיפולית (יש מסגרות אנונימיות?) אודה לעזרה בהכוונה לחומר מקצועי איך לבצע את הגמילה לבד חשוב לציין הכדור לא גורם לי לקריז וכדומה או למצב רוח מרומם פשוט שההשפעה נגמרת יש הרגשה מזעזעת של מחנק ועצבים.

11/12/2013 | 22:24 | מאת: אינה ארצי

ראובן שלום. אני חושבת שאפשר וכדאי להיעזר בעזרה חיצונית. לגמילה פיזית אפשר להיעזר ברופא נרקולוג ולעבור את הימים הקשים בתחילת תהליך הגמילה. להתמודדות עם הקשיים הרגשיים (הריק, הדיכאון, הבור השחור ועוד תחושות לא פשוטות שהמורפיום וחבריו משאירים עם עזיבתם. אתה יכול להתקשר להתייעצות 0524777174 בהצלחה

23/03/2014 | 12:03 | מאת: לירון אדרי

תחילה אני רוצה לומר לך ולחזק אותך כי ישנו טיפול אנונימי ופרטי כדי לנקות את הגוף מהכדורים ולהיגמל באופן טבעי. תחילה עליך להבין שמציקה וכאב פיזי או נפשי הוא חלק מהחיים. כל כאב ניתן להתגבר עליו עם הכוונה נכונה וידע נכון. גם העץ בתוך האדמה קר לו וחשוך לו, גם העץ במצוקה אמיתית, אך העץ לא הולך לרופא או לפסיכולוג או לפסיכיאטר שיקוצץ את שורשיו. הוא פורח ופורץ מהאדמה וככה הוא גדל. ישנו מרכז נרקונון שנמצא בפרדס חנה. הגמילה במקום היא מבוקרת וטבעית עי ויטמינים טבעיים מהטבע ותזונה נכונה!!!! בלי כדורים כימיכליים שיחליפו התמכרות אחת באחרת ובלי כל מיני אישפוזי כפייה ושוקים חשמליים שהורסים את האדם!!!! אני עברתי שם את הטיפול באופן טבעי לחלוטין! עם צוות מדהים שליווה איתי והחזיר לי את השליטה ואת האיכות על חיי! הטלפון הוא 972 50-253-5025. שמה של האישה שעומדת בראש הפרוייקט הוא ציפי. אישיות מיוחדת ומדהימה. תתקשר היא תוכל לעזור לך!!! והמון המון בהצלחה

מנהל פורום התמכרות