צריכה עזרה דחוף

דיון מתוך פורום  התמכרות

09/12/2013 | 12:55 | מאת: אנואר

הי התחתנו אני ובעלי לפני שנה וכמה חודשים כל פעם שהוא חש שהוא לבד בבית הוא נכנס לאתרי פורנו ומאוננן את עצמו ומשאיר סימנים כך אני יודעת שהוא צופה בסרטים, אני עושה הכל בשבילו אפילו לפעמים הופכת לזונה אבו זה מספק אותו כל פעם שהוא חש שהוא אפילו 2 דק' לבד הוא נכנס לאתרים של פורונו וצופה, כמה פעמים דיברנו על זה ויבטיח לי שהוא מפסיק אבל הוא לא עושה את זה מה אני יכולה לעשות חוץ מטיפול פסיחכולוגי כי הוא נגד זה ולא רוצה ללכת לפיסיכולוג מאןד מודה אם תעזרו לי כי המצב משאיר אותי רק בדיכאון וחוסר ביטחון

10/12/2013 | 08:15 | מאת: אינה ארצי

שלום אנואר. שאלה מורכבת אם בעלך לא מוכן לקבל עזרה, אפשר לנסות לעבוד דרכך - להציב גבולות ובעיקר לבדוק מה נכון לך - איזה דרך לבחור. זה תלוי איך את מקבלת את המצב, עד כמה את מוכנה להתעמת איתו ולהציב גבולות שלך. בהצלחה

מנהל פורום התמכרות