לא יכולה יותר עם הבזבזנות הזו...

דיון מתוך פורום  התמכרות

23/11/2013 | 21:11 | מאת: לא עוצרת באדום

הייי, אני חסרת אונים מול הקניות אאובססיביות שלי ואבדה לי השליטה על הארנק... אני מבזבזת ללא הכרה, בעיקר על תיקים/נעליים/ארנקים. בדרך כלל הם יורדים למחסן מהר מאד כי אני מאבדת עניין בהם. מדובר במוצרים ייקרי ערך שכן אינני רוכשת דברים פשוטים וזולים. מאוחר יותר הם יוצאים מן המחסן ועוברים כתרומה לאחרים. כמה אפשר???? רק השבוע קניתי 2 תיקים בלמעלה -400 ש"ח כל אחד והמינוס בבנק משתולל ואין לי דרך לכסות אותו כי המשכורת לא מספיקה וכבר ביזבזתי את כל הרזרוות ואפילו הוצאתי מהכסף הסגור שלי כדי לכסות את המינוס. בקיצור - הצילו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אשמח לדעת איפה יש קבוצה של 12 צעדים בנושא. תודה.

29/11/2013 | 09:02 | מאת: אינה ארצי

שלום לך, התמכרות לקניות או בזבזנות כפייתית היא תופעה קשה, אשר פוגעת בתחומי חיים רבים - כלכלי, משפחתי (התייחסות של המשפחה לתופעה בדרך כלל שלילית ביותר)ועוד. התופעה נמצאת מתחת לרדאר, בייחוד בקרב גברים. הטיפול מתמקד בכמה היבטים: שליטה בדחפים, וויסות רגשי, כלים להתמודדות אחרת. בהצלחה

מנהל פורום התמכרות