גמילה מMIR ותופעות הגמילה

דיון מתוך פורום  התמכרות

02/11/2013 | 19:40 | מאת: מוטי

שלום רב. לאחר 3 חודשים שאני על כדורי אופיום לאחרונה לקחתי פנטה 25 וMIR 30 מ"ג התחלתי לפניי קצת יותר משבוע בתהליך גמילה והיום סיימתי עם הכדורים אבל יש לי שתי בעיות עיקריות. א: הכאבים חזרו לי (פחות כואב אבל דיי כואב) ואני כמו משוגע רוצה לקחת MIR אבל מחזיק את עצמי אבל לקחתי טרמדקס. ב: אני כבר כמה ימים סובל מכאבי בטן ושילשולים, הרגשת עקיצות בכול הגב העליון, צמרמורות בגוף, חולשה ועייפות ואפילו טיפה דיכאון. האם אלו תופאות של הגמילה שאולי לא עשיתי את התהליך נכון? ומה עלי לעשות כדאי לחזור לעצמי? תודה על התשובות

17/11/2013 | 08:58 | מאת: אינה ארצי

שלום רב, . מה שאתה חווה,זהו תהליך גמילה - תסמונת גמילה. נשמע לי שירידה של שבוע היא מהירה ולכן יש תופעות של תסמונת גמילה. מומלץ במקרים כאלו להיוועץ בנרקולוג או רופא מטפל שיבנה תוכנית מסודרת. 0524777174

07/12/2013 | 10:38 | מאת: דימה

לא עושים גמילה כול כך מהר ישתגעתה ! זה תסמונת גמילה ! זה התחלה היה לך גם דיכאון

מנהל פורום התמכרות