גמילה מאלכוהול

דיון מתוך פורום  התמכרות

23/10/2013 | 09:52 | מאת: אסנת

אחי שותה אלכוהול בכמויות גדולות במשך שנים, לאחר שלושה ימים שהוא נקי מאלכוהול ובלי שינה (כנראה כתוצאה ממחסור בשתיה). הוא קיבל סוג של התמוטטות - ננעלה לו הלסת על הלשון, הוא התחיל לפרכס והתעלף. לאחר כמה דקות הוא התעורר בה ולקח אותו אמבולנס למיון על מנת לבצע בדיקות. הבדיקות יצאו תקינות ואין חשש לאפילפסיה מכיוון שבשנייה שהתעורר חזר להכרה מלאה וזכר הכל. בדיקות הדם יצאו בסדר וכך גם הסיטי הראש. ברצוני לשאול האם יש קשר בין תופעות אלה לבין הליך הגמילה מאלכוהול?

29/10/2013 | 08:54 | מאת: אינה ארצי

אכן יש. שלום אוסנת אם אחיך יעבור גמילה הוא חייב לעבור אותה בפיקוח רפואי מלא. בהצלחה

מנהל פורום התמכרות