מכורה להכל

דיון מתוך פורום  התמכרות

18/10/2013 | 15:16 | מאת: רוני

אני באשפוז אחרי שעשיתע בלאגן חתכתי עמוק לקחו אותי למיון וברחתי משם המשטרה חיפשה אותי...בסוף הסגרתי את עצמי ואשפזו אותי בשלוותה.. אני מכורה לאלכהול מקבלת קלטנקסים כדי לא לפרכס מתסמיני גמילה.. מיום שלישי בלי שתייה אני לא עומדת בזה הצילווווו

20/10/2013 | 20:18 | מאת: אינה ארצי

רוני היי. כוח כוח כוח. זה מה שאת זקוקה עכשיו. תזכרי השלב הזה הוא עובר. אני ממליצה לבדוק האם יש קבוצות na או aa בבית החולים. אל תהססי לבקש עזרה, את במקום עם צוות מקצועי ומבין. המון בהצלחה

מנהל פורום התמכרות