התמכרות לאלכוהול

דיון מתוך פורום  התמכרות

24/03/2009 | 18:31 | מאת: אורלי

שלום, אחי בן 47 והוא מכור לאלכוהול בשלושה שבועות הקרובים הוא לא יוכל לשתות אפילו טיפת אלכוהול מה קורה לגוף במצב כזה שלא קיבל אלכוהול ? האם יכולים להגרם לו נזקים בתקופה הזו לגבי גמילה כרגע הוא לא יוכל ללכת תודה רבה

24/03/2009 | 23:14 | מאת: אינה ארצי

אורלי שלום, טוב שאת מבררת. הגמילה מאלכוהול היא מאוד קשה ומלווה בלא מעט תופעות ליווי גופניות ונפשיות. אני מאוד ממליצה לפנות לרופא המטפל ולבקשו לתת ליווי צמוד יותר. במידה והדבר בלתי אפשרי, ישנה עמותת "אפשר" ועובדים בה גם רופאים שמתמחים בגמילה מאלכוהול. אליך אינו צעיר ואני מניחה, שיש לו הסטורית השתיה עשירה אני ממליצה להשיג ליווי כמה שיותר צמוד של הרופא. בהצלחה

מנהל פורום התמכרות