גיס אלכוהוליסט

דיון מתוך פורום  התמכרות

23/09/2013 | 21:19 | מאת: עינב

אנחנו גרה עם בן זוגי גיסי ואביו המבוגר ביחד,גיסי גרוש ומזה 7 שנים סובל מבעיית שתיה והוא לא מידע לזה שישי לו בעיה ולא מוכן להקשיב כשמנסים לדבר איתו על זה. מאז ומתמיד הוא היה אגרסיבי באופן הדיבור שלו כשהוא שתוי אבל לאחרונה המצב החמיר כל כך שהוא פשוט נעל את כולנו מחוץ לבית והתחיל לשבור את כל הדברים בבית. המצב בבית כל כך מלחיץ שכל מילה קטנה מציתה אותו מחדש והוא שותה כבר מהבוקר, לא משהו חדש אבל הכמויות גדלו...  אני אובדת עצות ואין לי מושג מה לעשות.

28/09/2013 | 18:28 | מאת: אינה ארצי

עינב, הסיטואציה היא מאוד קשה ומורכבת. יש צורך בתהליך משפחתי - שהמשפחה תפסיק להסכים להתנהגות זו. תתקשרי אלי 0524777174

מנהל פורום התמכרות