אלכוהוליסטית לשעבר-איך מתמודדים עם הרצון לחזור לשת

דיון מתוך פורום  התמכרות

18/09/2013 | 11:05 | מאת: סיון

שלום,אני בת 25 אלכוהוליסטית לשעבר,אמנם לא היו לי תקופות ארוכות של שתיה אלא רק מס' חודשים(חודשיים או שלושה)בהם שתיתי כמויות מאוד גדולות,טופלתי במרכז להתמכרות לאלכוהול וב"ה כבר מעל שנה איני שותה,הדבר שהכי עוזר לי להמנע מהשתיה הוא שאני נוטלת תרופות שאני יודעת שאם אשתה הן מתנגשות עם האלכוהול והשפעתן תמוגר,ויהיו לכך השלכות מאוד משמעותיות על בריאותי,העניין הוא שכל פעם שאני מרגישה לאחרונה עצבנית.חסרת אונים(דבר שקורה די הרבה לצערי לאחרונה)קשה לי מאוד כי ישר אני חושבת על ללכת למכולת ולקנות לי איזה בקבוק יין ולחסלו-אבל אני יודעת שאם אעשה את זה יהיה לי קשה לישון בלילה וכל התפקוד הכללי שלי יפגע-אך זה עדיין קשה לי ולא מנחם אותי..מה שאני מחפשת הוא תמיכה ואוזן קשבת ומענה כרגע-כי אין לי שום דבר אחר ומרגישה מעט אבודה...אפשר תשובה בהקדם?תודה

28/09/2013 | 18:32 | מאת: אינה ארצי

שלום סיון. יש דרכים לסייע. ראשית מה שאת מרגישה זה טבעי ומשותף לכל המכורים. מה שיכול לסייע זה לשתף בתחושותיך ולא להיות לבד. את יכולה לפנות לקבוצות לעזרה עצמית AA או איש מקצוע ביחידה לטיפול בהתמכרויות או פרטי שמתמחה בהתמכרויות

מנהל פורום התמכרות