גמילה מחשיש

דיון מתוך פורום  התמכרות

03/09/2013 | 01:28 | מאת: א.א

שלום אני מעשן חשיש משהו כמו עשר שנים על בסיס יום יומי. כמובן שמתפקד רגיל עבודה לימודים... רציתי לשאול לגבי גמילה האם אלן קאר או אברהמסון רלוונטים? האם הם באמת עובדים או שזה כמו פלסבו...

28/09/2013 | 18:14 | מאת: אינה ארצי

שלום רב, וסליחה על עיכוב בתגובה. אני לא ראיתי מקרים של הצלחה בגמילה מסמים או אלכוהול,דרך שיטות הללו. שמעתי על מקרי הצלחה רבים בגמילה מניקוטין. מה שמאפיין שימוש בסמים, זהו ניתוק מהמציאות (גם ואינך רואה זאת או מסכים לכך...). בהצלחה

מנהל פורום התמכרות