צפיה בפורנו

דיון מתוך פורום  התמכרות

22/08/2013 | 19:34 | מאת: איתי

שלום אינה ! אני נשוי ומידי תקופה 2-3 חוד אני נכנס לקטע של הצפיה ונגרר לשעות ארוכות אני חרדי ונראה לי שזה גורם לי לנקיפות מצפון גבוהות יותר אני מרגיש שזה הורס לי את הזוגיות אני פחות סבלני בתקופה הזאת לסביבה הקרובה וחבל לי שאלתי האם אני נקרא מכור? ואיך אוכל לעזור לעצמי לצאת מהמעגל הפגום הזה בתודה . איתי

25/08/2013 | 14:19 | מאת: אינה ארצי

איתי שלום רב. מניסיוני הטיפולי, כאשר התנהגות או התנהלות כלשהן גורמות לפגיעה באיכות חיים, יש צורך לקבל עזרה. ההגדרה היבשה של מכור כבר אינה תקפה. יש כמה אפשרויות של עזרה: מטפל שעוסק בתחום- מבין את הדינמיקה של שליטה והתמודדות עם גבולות. ישנם קבוצחות לעזרה עצמית - SA כדאי מאוד להעזר באנשים שמכירם או חווים אותה תופעה. הנך יכול להרחיב בטל:0524777174 או מייל [email protected] בהצלחה

מנהל פורום התמכרות