האם אני אלכוהוליסט? מהיא בכלל הגדרה לאלכוהוליסט?

דיון מתוך פורום  התמכרות

11/08/2013 | 10:11 | מאת: שם בדוי עופר

מזה 4-5 שנים אני נוהג לשתות, כמעט כל ערב אני שותה בבית, בין רבע לשליש בקבוק ויסקי זול מהול בקוקה קולה, לעתים אני עושה הפוגות יומיים שלושה ואז חוזר שוב לשתות, החלתי להפסיק ולא שתיתי כמעט חודשיים, בכל זאת חזרתי לשתות , אני נהנה מהשתיה ועד לא מזמן תמיד חשבתי שאוכל לחדול ברגע שאחילט...כיום התחלתי לפקפק בכך וזו מחשבה מבהילה, אני חושש מהיום שהמשקה ישלוט בי במקום להפך. אציין, שמעולם לא אבדתי שליטה משתיה, לא דברתי שטויות וא הפכתי לאלים או כל תופעה מהתופעות המפורסמות של שכרות, לעתים אני אפילו מרגיש יותר מפוקס בזכות האלכוהול. אם אני בכל זאת אלכוהוליסט, ולא אצליח להגמל בכוחות עצמי...מהן האפשרויות העומדות בפני לגמילה?

12/08/2013 | 22:53 | מאת: אינה ארצי

שלום רב. נשמע שאתה מנוהל על ידי אלכוהול ושימוש בו, זו אכן בעיה. אתה חייב לעבור תהליך גמילה פיזי ובעיקר נפשי. כפי שכבר הבנת להפסיק זה לא בעיה, בעיה לא לחזור חלילה... יש מקומות סגורים ופתוחים, ציבוריים ופרטים ועמותת "אפשר". חשוב שהמסגרת שתבחר תהיה מקצועית ומתמחה בהתמכרויות בהצלחה אתה יכול ליצור קשר להתייעצות 0524777174

מנהל פורום התמכרות