גמילה מסבוטקס באופן טבעי

דיון מתוך פורום  התמכרות

09/08/2013 | 08:45 | מאת: אביה

אני בחורה בת 28 מכורה לסבוטקס כבר 5 שנים בערך בתקופה הזאת יצאתי מספר פעמים וחזרתי הגמילה הייתה קשה מאד ולקח חודשיים עד שהשתחררתי מההתמכרות וחזרתי שוב ושוב... בקשתי ושאלתי היא הכיצד אני יכולה לעבור את הגמילה בלי סבל וייסורים קשים שאני לא עומדת בזה בסבל של ההתנקות איך אני יוצאת מזה באופן טבעי ללא כדורים תחלופיים וללא עזרה משום כדור רוצה מאד להתנקות אך מפחדת מההתנקות הקשה והארוכה כל כך איך אני נמנעת מזה בבקשה הצילוווו

09/08/2013 | 08:51 | מאת: אביה

רוצה להוסיף ולציין שאני לוקחת כמעט כל יום כדור 8 מלגרם...לפעמיים עושה הפסקה כמה ימים ואיך שאני מתחילה להרגיש רע באופן מחריד אני ישר לוקחת פס קטן ונרגעת...רוצה להפסיק עם זה מאד... ועוד משהו לציון אני למכון גמילה לא יכולה ללכת בשום אופן יש לי עבודה ואני משכירה דירה...רוצה לעבור את התהליך בבית בצורה הקלה והטובה ביותר בבקשה רוצה לדעת ולשמוע דעה ועצה ממומחה שיפטור לי את הבעיה לצמיתות..

09/08/2013 | 08:53 | מאת: אביה

רוצה להוסיף ולציין שאני לוקחת כמעט כל יום כדור 8 מלגרם...לפעמיים עושה הפסקה כמה ימים ואיך שאני מתחילה להרגיש רע באופן מחריד אני ישר לוקחת פס קטן ונרגעת...רוצה להפסיק עם זה מאד... ועוד משהו לציון אני למכון גמילה לא יכולה ללכת בשום אופן יש לי עבודה ואני משכירה דירה...רוצה לעבור את התהליך בבית בצורה הקלה והטובה ביותר בבקשה רוצה לדעת ולשמוע דעה ועצה ממומחה שיפטור לי את הבעיה לצמיתות..

19/03/2014 | 22:03 | מאת: אייל

גם לי זה קרה ועברתי גמילה מסבוטקס בבית והדרך הכי טובה שאני נותן לך זה קודם כל לרדת למינון הכי נמוך שאת יכולה ממש להגיע לחצי כדור אפילו פעם בשבוע עם את יכולה וככה לעשות את זה במשך חודש ואז להפסיק ותוך שבוע וחצי שבועיים הגיהינום ייגמר, את יכולה בימים הראשונים להיעזר קצת עם קלונקס להרגיע את עצמך אבל גם לא לאורך זמן שלא תיצרי תלות גם בקלונקס וזה גם גמילה בפני עצמה וכל יום שעובר יהיה לך יותר ויותר קל, בהתחלה זה קשה ולא ישנים וכל הגוף כואב אבל עם את חזקה את תצליחי, מאחל לך בהצלחה ועם את רוצה עוד עצות זה הטלפון שלי 0578934904

מנהל פורום התמכרות