מגשש באפילה

דיון מתוך פורום  התמכרות

16/07/2013 | 16:21 | מאת: אבי

היי שמי אביב ואני מכור מאז תקופת הצבא(היום בן 38) לסמים קלים תוך כדי שימוש לעיתים רחוקות בLSD .. אקסטזי..מכיר את כל סוגי הסמים! כבר ארבעה חודשים אני נקי מסם מחגיגת לאחר תקופת שימוש של שנה וחצי הזויים..אך בהחלט המשכתי בכל שנות חיי לעבוד לפרנס ולדאוג לבני ביתי ..אולי לא בשלימות אך אני שורד.. נמאס לי ! קשה לי .. מרגיש שהכל חרב..פיטרו אותי למרות שהייתי הכי טוב במקצוע שלי !!(אחרי 8 שנים ) המנהלת פיטרה אותי בדמעות ואפילו הציעה לי חופשה ואפשרות לשוב ...ואני ?? מראש לראש.. מחבר לחבר .. לעוד התארגנות שהפכה לקשה ..יקרה..ומוכרת. עברתי דירה .. אשתי כבר נמאס לה ממני והילדים אוהבים מאוד... כמעט גירושין לאחרונה ...אתמול סיימתי חצי טריפ עם חבר וראיתי שהמדינה הזאת בבעיה קשה ! טריפ מלא בספידים הזיות שינוי בכל הדפוסים וחשיפה פתאומית לעולם אחר ..היא בעצם קלה בהרבה מהחגיגת העלוב והשטן שעולה 3 בחמישים שקל. לא הייתי אחראי ולכן היום אני בא לשלם ..להפוך לטוב יותר ..כן כן זה מתבשל אצלי הרבה כמו אצל כל סטלן טיפוסי.. היום נחרב בית המקדש בגלל שנאת חינם אולי הגיע הזמן לתקן את החשיבה האנוכית ונחשוב קצת על הסובבים אותנו וכמובן שגם על עצמינו. שאלתי לך גב' ארצי האם יש לי סיכוי להנות מהחיים ללא נטילת חומרים? אני מפחד ממי שאני(או שאהיה) במציאות.. והשיעמום הורג אותי האם אפשר שלא להשתעמם ללא סמים?

21/07/2013 | 18:06 | מאת: אינה ארצי

אביב שלום. נשמע שאתה סובל, כנראה השימוש הפסיק לעמעם את הכאב ולייפות את מצב. בכל התמכרות יש שלב שבו אדם מגיע ל"תחתית" שלו. זה השלב להתחיל תהליך. יש סיכוי להנות מהחיים ללא סמים, עם זאת נדרשת עבודה רוחנית ופסיכולוגית קשה ועקבית, לעתים יש צורך גם בתמיכה תרופתית. הנך מוזמן להרחיב בטלפון 0524777174

מנהל פורום התמכרות