סיפור חיים

דיון מתוך פורום  התמכרות

30/06/2013 | 12:09 | מאת: עדי

שלום רב. שמי עדי ואני סטודנטית לתואר שני בעבודה סוציאלית. לצורך הכנת עבודה בקורס שיטות מחקר, אני זקוקה לשני סיפורי חיים של נשים שנוהגות או נהגו לשתות אלכוהול. סיפור החיים ינותח על פי דרישות המרצה, וכל פריט מזהה ימחק. אודה מאוד למי שמוכנה לסייע לי ולספר את סיפור חייה. ניתן להעלות על הכתב או להיפגש איתי. הטלפון שלי 052-3665957. תודה גדולה.

30/06/2013 | 18:57 | מאת: אינה ארצי

היי עדי. ממליצה לפנות לשירותי רווחה ליחידות לטיפול בהתמכרויות לבית חם בחיפה - מסגרת טיפולית לנשים ולאילנות.

מנהל פורום התמכרות