מכור לאתרי פורנו

דיון מתוך פורום  התמכרות

24/05/2013 | 04:12 | מאת: מכור

שלום ולילה טוב... אני מכור מזה שש שנים לצפייה באתרי פורנו סרטים ותמונות... יש לציין שאני בן 19 (חייל) בא מבית/חברה דתית (לא חרדי) בה הדבר הוא נורא מכל ובמיוחד האוננות. Aכל חיי גדלתי בחברה נפרדת מעולם לא היית לי חברה וברוב הפעמים שיוצא לי לדבר עם בנות אני מרגיש"מתח מיני" מוגזם או סטייה בכל פעם שאני רואה משהי יפה בעייני. כבר תקופה ארוכה שאני מנסה להפסיק את ההתמכרות הזאת אך ללא הצלחה. בכל פעם שאני מנסה לחשוב איך להפסיק יש בי דחף בלתי נשלטץ לחזור לאותם הסירטונים. מין תחושה שאם אני עומד להפסיק אז אני חייב להיכנס לשם שוב... אני מרגיש שאני משחית את חיי. גם אם אני לא מאמין לזה שהדבר נוראי כמו שמקובל אצלי בחברה אלא אני יודע שהדבר יפגע לי בחיי המשפחה במשיכה לאישתי לעתיד ... אני משתוקק לאפשרות לעשות delete ע ל כל התקופה הזאת של ההתמכרות (כל התמונות והסטיות שנכנסו לי לראש) אני ממש חסר אונים ומאוד מתבייש ללכת לטיפול. אני גם לא יודע איך אוכל לשלם על דבר כזה בעוד אני חייל. אני גם מפחד מהאפשרות להתחיל בטיפול עליו אצטרך לספר להורים שלי שיקחו זאת קשה מאוד.. אני ממש חייב עזרה.............

24/05/2013 | 10:36 | מאת: מכור בעצמי

אני מבין לליבך ומכיר זאת מקרוב. אציע לך פתרון של קבוצות תמיכה שאינן עולות כסף ומשתתפים בהן גם דתיים וחרדים. כולנו שם עוברים דברים דומים: http://sa-israel.org/

05/06/2013 | 08:55 | מאת: אינה ארצי

אתה אכן זקוק לעזרה ותמיכה. אני ממליצה לקבל את ההצעה של המכור בעצמו ולפנות לקבוצות sa/בהצלחה

מנהל פורום התמכרות