עזרה למכור...

דיון מתוך פורום  התמכרות

17/05/2013 | 00:02 | מאת: נועה

שלום אינה, בעלי מעשן גראס חשיש הרבה מאוד שנים וכל בקשה להפסיק עם זה רק הובילה ליותר שקרים והסתרות שזו בעיה בפני עצמה אך מה שיותר מלחיץ אותי שזה תקופה מאוד ארוכה הוא עבר לגראס "החוקי" הזה שמוכרים בפיצויות (שידוע שהוא לא באמת גראס אלא חומר רעיל).הוא לא מסוגל להפסיק בשום דרך והוא גם לא מודה בזה בשום אופן, מבחינתו הוא לא מכור למרות שכל העניין מלווה בשקרים ותירוצים על גביי תירוצים כי הוא מוטרד/עייף/לחוץ/משועמם וכ"ו...לאחרונה התחלתי לשים לב יותר שלפני שהוא מעשן את החומר הרעיל הזה הוא נורא עצבני ולא רגוע ואיך שהוא מעשן נהיה מחוייך שכאן בעצם נפל לי האסימון עד כמה זה שולט בו ובעצם בנו.. אני חייבת למצוא לכך מוצא, אך יודעת שלטיפול גמילה יהיה מאוד קשה להביא אותו עד בלתי אפשרי, אולי קבוצת תמיכה יהיה אפשרי יותר... איך אדע מהי הדרך הטובה ביותר? איך אצליח להסביר לו שהוא בעצם מכור?

20/05/2013 | 10:26 | מאת: אינה ארצי

נועה שלום. בעלך מכור לנייס גאי - גראס סינטטי, אחד מיני (ונפוץ ביותר) סמי פיצוציות , אשר הוצאו למחוץ לחוק לפני כשבועיים. התמכרות לנייס גאי מוכרת לי היטב והדבר אינו מנחם. התמכרות אליו היא אחת הקשות שפגשתי. הידרדרות המהירה וחדה בתפקוד, השלכות הבריאותיות, זוגיות, משפחתיות וחברתיות נראות לעין אחרי תקופה מאוד קצרה . עולמו ופעילותיו של המכור מצטמצמות לכל 20 דק עישון. היום כאשר הסם אסור, נכנס גם אלמנט של השגה והמחיר שעולה. אני חושבת שהדרך הטובה שעובדת עבור מטופלים שלי, היא להביא אותו לשיחה משפחתית עם איש מקצוע מהימן ולנסות לעורר מוטיבציה. צריך לזכור שההתמכרות לניי גאי לא שונה כלל מהתמכרות לסמים אחרים (אסורים או מוגדרים כקשים) ולא לנהוג בסלחנות. בהצלחה את יכולה ליצור קשר ליעוץ נוסף 0524777174

16/08/2015 | 05:23 | מאת: פלוני

naisrael.org.il - מכורים אנונימיים,קבוצת תמיכה,ללא מטרת רווח,ללא תשלום,להכנס לאתר לעוד פרטים

מנהל פורום התמכרות