התמכרות להימורים

דיון מתוך פורום  התמכרות

20/04/2013 | 12:21 | מאת: קשת

שלום, אחי בן 26 התמכר להימורי ספורט, לפני שבוע אמא שלי גילתה שהוא הסתבך עם המון חובות , בנקים , עסק פרטי (מס הכנסה, מע"מ) חובות לתחנות הימורי ספורט.אנחנו האחים כולם נשואים עם ילדים למעט אח גדול ממנו בשנה שעתיד להתחתן בעוד 3 חד'. כל הבית נכנס למרה שחורה סכום החובות מסתכם 200,000 ש"ח סכום שאין ברשותנו , אנחנו מנסים לעזור לו כמה שאפשר לצמצם את החובות ולנסות לעזור להשתקם הוא טוען שהוא יכול להתגבר על ההתמכרות הזאת בכוחות עצמו, אני חוששת שהוא לא מודע לכמה הנושא מורכב ולא פשוט. מצבו הנפשי לא טוב הוא מודע לכך שהוא הכניס את המשפחה לצרות הוא רגיש לכל הערה ובוכה עם מטיחים בו ביקורת. אשמח לדעתך מה עלינו לעשות?

24/04/2013 | 14:43 | מאת: אינה ארצי

שלום. אני חושבת שחיים להיעזר מאיש מקצוע. גם לבנות גבולות סביב עזרה (לא להיות נוקשים ולא רכים מדי) וגם עם המכור עצמו. קחו בחשבון, מכורים להימורים הם אלופים בשקרים ותחמונים. אני ממליצה לפנות לאנשי מקצוע לפנות כמשפחה. האופציות שעומדות לפניכם: מטפלים פרטיים המתמחים בהתמכרויות או עמותת אפשר.

מנהל פורום התמכרות