עזרה

דיון מתוך פורום  התמכרות

06/04/2013 | 15:11 | מאת: א

אישתי ככל הנראה אלכוהוליסטית ולא מודעת לזה. היא שותה כל יום. בעיקר בשעות הערב. לבד. בירות. וודקה, כל משקה חריף . לעיתים היא הופכת לאלימה או פשוט נזרקת למיטה. כשהערתי לה היא טענה שזה שטויות. וזה סה"כ בירה. היא מסתירה בכל הבית בירה. בארונות. מתחת למיטה. היא לא מוכנה לשמוע על התמכרות או גמילה. מה עושים ?

08/04/2013 | 23:02 | מאת: אינה ארצי

שלום, אכן נשמע שיש בעיית ההתמכרות. אני צריכה יותר פרטים על מנת להציע תוכנית . אפשר ליצור קשר בטל 0524777174 או במייל [email protected]

מנהל פורום התמכרות