התמכרות לקשר וירטואלי

דיון מתוך פורום  התמכרות

20/03/2013 | 21:40 | מאת: maya

אינה שלום רב! יש לי בעיה שמפריע לחיות,עד עכשיו זה אף פעם לא קרה לי.אני בת 25 ואמא לשתי בנות הבעיה התחילה כאשר אבא שלי נפטר לפני כחצי שנה.התחלתי להיתכתב עם החבר ילדות שלו לאחר שהודעתי לו על מות אבי.מאז אנחנו בקשר במיילים יום יום ואם יום אחד הוא לא כותב לי אני פשוט משתגעת.אני לא מבינה מזה?התמכרתי להיתכתבות איתו.הוא איש מאוד חכם.מה לעשות האם אני צריכה טיפול?

28/03/2013 | 17:33 | מאת: אינה ארצי

מאיה שלום, לא נשמע לי כהתמכרות, מה שכן, נשמע שאת במצוקה, באבל וזקוקה לעזרה ולתמיכה. האם מישהו שהיה קרוב לאביך יכול הוות תחליף או מקור תמיכה, אז נראה לי שכן. האם זה חוצה גבול, אנני יודעת וצריכה יותר מידע. ישר כוח. הטל שלי, אם תרצי לפרט 0524777174

מנהל פורום התמכרות