אני מכור

דיון מתוך פורום  התמכרות

19/03/2013 | 14:31 | מאת: דג

אני חושב שאני מכור לפורנו , אני נשוי ואב ל2 , אני אוהב את ההתמכרות הזאת , הבעיה היא שזה תופס לי זמן במקומות שלא נוח למשל בעבודה , או בביית ואז אני צריך להחביא את זה , אני עושה את זה במחשב אבל אני לא יכל לספר לאשתי כי היא לא תאהב את זה וזה בעייתי , אני לא מצליח להתמודד עם זה , זה פשוט גדול עליי , מה עושים ?

28/03/2013 | 17:29 | מאת: אינה ארצי

היי דג, חג שמח. אכן יש בעיה. השאלה הם תצליח/תרצה לשנות משהו, לפני ההתמכרות תהרוס לך את הכל. יש אנשים שחייבים לרדת לתחתית (להרוס את הכל) כדי להשתקם, יש כאלה שמצליחים לתפוס רגע לפני. ההתמכרויות בד"כ יושבת על קשיים ובעיות נוספות. השאלה האם תבחר להתמודד או לוותר ולהגיד "יהיה בסדר" - לתת להתמכרות לנצח אותך במשחק... בהצלחה. אם אתה זקוק לעזרה, כדאי לפנות למטפל שמתמחה בהתמכרויות

מנהל פורום התמכרות