מחלה ארורה והרסנית

דיון מתוך פורום  התמכרות

21/02/2013 | 02:26 | מאת: נתנאל

רציתי לדעת אם זה נהוג לשלב טיפול תרופתי בנוסף למחלת ההתמכרות כי אני מאד חרדתי ושרוי בדכאון רוב הזמן וכבר אין לי כוח יותר השאלה היא אם זה לא יעשה לי נזק בנוסף למחלת ההתמכרות והאם זה אפשרי בכלל כי אומרים שכדורים זה גם סוג של סמים אבל כבר לא איכפת לי . מודה לך מאד

24/02/2013 | 22:43 | מאת: אינה ארצי

אכן מחלה ארורה. נתנאל שלום. לעתים קרובות נראה שבעיה לא מטופלת מביאה לתחילת השימוש - ניסיון לריפוי עצמו, ניסיון כמובן כשל. הטיפול הנכון - רפואי, היצמדות להוראות של הרופא, מבטיחים פניות גדולה יותר להתמודד עם ההתמכרות. יישר כח

מנהל פורום התמכרות