גמילה מחשיש

דיון מתוך פורום  התמכרות

23/01/2013 | 12:37 | מאת: ניקיטה

שלום רב, בעלי מעשן חשיש וגראס על בסיס יומי, מתחיל את הבוקר עם סיגריה מגולגלת וקפה ומגיע לעיתים ל-10 סיגריות ביום ומעלה. במקביל מעשן גם סיגריות רגילות והרבה. הסיבה שגררה אותו להתחיל עם הסיגריות המגולגלות היא עצבנות קיצונית. מכשהתחיל לעשן חשיש החיים המשותפים נסבלים ואף נחמדים, אבל שנינו חושבים שזה לא הפתרון וחייבים להפסיק עם זה. נוסף לכך, הוא לא מגלגל בהחבא מבננו בן ה-3, שמתחיל להבין מה קורה סביבו, ואותי זה מקומם. הוא מתעסק בעניין (מלהשיג חומר, דרך הכנה ועד לעישון) במשך שעות רבות, דבר הגוזל ממנו אנרגיה, זמן איכות איתי ועם שני ילדיו וכסף. האם תוכלי להמליץ לנו לאן לפנות ? חשוב מאוד שיהיה באיזור ירושלים. בתודה רבה מראש.

26/01/2013 | 20:45 | מאת: אינה ארצי

שלום מאוד חשוב להגיע יחד איתו לתהליך. לא נשמע שאצלו יש מספיק מוטיבציה, לכן חייבים לייצר מוטיבציה ליצונית. בהצלחה

מנהל פורום התמכרות