דחוף עזרה בעלי התמכר לאלכוהול

דיון מתוך פורום  התמכרות

25/11/2012 | 10:32 | מאת: למה ??

לאחרונה בעלי מאוד מבולבל ודכאוני עד לפני חודשיים היה מעשן גראס על בסיס יומיומי ושותה בירות בגלל שינוי דרסטי בנפשו הפסיק לגמרי עם אותם דברים אך לאחרונה מתברר כי התחיל לשתות בקבוקי וודקה כשאני בעבודה והוא בבית ואין לי שליטה בבקשה עזרתך הדחופה אני נואשת ויש לנו 2 ילדים קטנים מה עושים?

27/11/2012 | 15:19 | מאת: אינה ארצי

שלום רב, את אכן זקוקה לעזרה בהקדם. בעלך חייב לעבור איבחון אצל איש מקצוע - היחידה לטיפול בהתמכרויות באגף הרווחה באיזור מגוריך או עמותת אפשר או קליניקה פרטית שיש בה פסיכיאטר ואיש מקצוע שמתמחה בטיפול בהתמכרות. אם הוא בדיכאון ולא ירצה להגיע לטיפול, את זו שיכולה לפנות לבד לאיש מקצוע ולקבל הכוונה וליווי ולבנות יחד עם איש מקצוע אסטרטגיית התערבות. אם את רוצה להתייעץ 0524777174

מנהל פורום התמכרות