מטפלת מחלה ממושכת

דיון מתוך פורום  יחסי סבים-נכדים וההורים שביניהם

10/08/2009 | 23:19 | מאת: ש

הטרפיסטית שלי חולה כמעט 4 חודשים. לא שמעתי ממנה מאז. בעצם אני פוחדת לדעת או להתקשר אליה. אני מאוד מודאגת ופוחדת שמה נפטרה. קבלתי מהפסיאטרית שלי נוגדי דכאון ולא מזמן עלתה את המינון. נתתי לעצמי 6 חודשים המתנה בסבלנות אבל הסיוטים בלילה לא נותנים מנוחה. אני מאוד קשורה אליה ונמצאת איתה מעל 8 שנים. מה עלי לעשות?

שלום ש, חרדותיך מובנות, כל אדם המצוי בקשר מעל 8 שנים, מודאג מהיעלמותו. הדרך לטפל בדאגתך במצב אליו נקלעת, היא לפנות לפסיכיאטרית שלך ולשתף אותה בחרדותייך. אולי תפנה לך מקום בעת כזו גם למספר שיחות או שתפנה אותך למטפלת נוספת. ומאחר ואת דואגת למטפלת האישית שלך, מעבר לחרדתך לגבי האפשרות של הפסקת הטיפול, הצעתי לך לבקש מהפסיכיאטרית או מהמטפל/ת החדש/ה שילוו אותך בבירור מצבה של המטפלת שלך. מאחלת לך בריאות ושלווה, נוחי

מנהל פורום יחסי סבים-נכדים וההורים שביניהם