ביקור ראשון אצל רופא שיניים

דיון מתוך פורום  יחסי סבים-נכדים וההורים שביניהם

14/07/2009 | 16:28 | מאת: נטע

שלום רב, בתי בת 3 ושבעה חודשים. החלטתי לקחת אותה לביקור ראשון אצל רופא שיניים של ילדים. הביקור אמור להתקיים מחר וכבר עכשיו היא מגלה התנגדות קשה עד כדי כעס עליי ובכי. לי יש הרגשה שמדובר במבחן כח עליי ולא פחד אמיתי מהביקור. כל הבטחותיי להפתעה שתקבל לאחר הביקור לא עוזרות. האם עליי ללכת עם זה עד הסוף, כלומר ללכת לבדיקה ולהתמודד או שעליי לוותר לה וזהו? אשמח לקבל חוות דעת בנושא זה.

שלום רב, הטיפול הרפואי ודאי כבר עבר חלף לו... כאן באתר אנו עוסקים בתחום השושלת סבים-נכדים וההורים שביניהם. שנה טובה, נוחי

מנהל פורום יחסי סבים-נכדים וההורים שביניהם