האם להתערב

דיון מתוך פורום  יחסי סבים-נכדים וההורים שביניהם

13/06/2009 | 19:31 | מאת: ירדנה

הנכד שלי מסיים גן חובה, האמא הוזמנה לבר מצוה של בןדוד בדיוק באותו יום ושעה, הודיעה שרק האבא ילך למסיבה, כשהערתי לה שחשוב להיות בסיום פרק בחיי הילד ביחוד שהוא משתתף בהופעה, התריסה יש לו גם אבא, הןא יסלח לי וגם עוד יהיו לו הרבה מסיבות בביבת הספר. שאלתי האם להגיד לה עוד פעם את חשיבות העניין בעיני ? והאם להצטרך אל האבא, בני, למסיבת הסיום בגןהחובה שבתחילה אמרו לי לבוא , אבל אכ' אמרו לא צריך מספיק האבא יהיה במסיבה?

17/06/2009 | 15:49 | מאת: חיפאית

לא פסיכולוגית ולא עובדת סוציאלית... נכון שזה אירוע חשוב לנכד שמסיים את גן החובה. אבל ההחלטה בדבר הנוכחות במסיבה (למרות שגם אני חושבת כמוך) צריכה להיות של ההורים בלבד., שניהם וכל אחד לחוד. בלי להכיר אותך ואת כלתך - לא שווה לנדנד לכלה, כי בד"כ כלות לא אוהבות את זה. לגבי הצטרפות שלך: זה תלוי באם בנך ו/או נכדך מעוניינים או מזמינים אותך, ותלוי גם בעוד דבר - מנסיוני יש גננות שבגלל צפיפות בגן, מבקשות לא להביא למסיבות בני משפחה נוספים חוץ מההורים. בהצלחה

19/06/2009 | 19:59 | מאת: ירדנה

אני מודה לך מאוד, האמת שהאירוע התקיים ואכן האמא (כלתי) לא היתה , אבלהנכד ביקש מהדודה, הבת שלי שתגיע, ולמרות שזה רחוק בעיר אחרת עשתה מאמץ והלכה למסיבה עם הילד וגם עם אבא שלו. את צודקת אשתדל לא לנדנד בכלום וגם לא לחזור ולשאול בדבר המסיבה והאירוע שהיתה, מקווה שלא אפול שוב ואתערב או אדבר ואשאל במשהוא שבעצם לא קשור אלי. הם הורים ומשפחה בפני עצמה. וכך טוב הדבר!

מנהל פורום יחסי סבים-נכדים וההורים שביניהם