סבתא מתגעגעת

דיון מתוך פורום  יחסי סבים-נכדים וההורים שביניהם

09/07/2010 | 13:08 | מאת: איריס

עקב סיכסוך במשפחתה של ביתי הודיעו לי יום אחד הנכדים שאינם רוצים קשר עימנו , ביתי כיום מנסה לייצב את משפחתה כדי למנוע גירושין.שאלתי היא האם יש סיכוי שהקשר יחודש? והאם יש משהו שאני אוכל לעשות כדי להתקרב אליהם? מה עליי לומר להם? .תודה

איריס שלום, הנתקים המשפחתיים יוצרים שסעים בנפשו של כל אחד מבני המשפחה. יש לי שאלות רבות לשאול - האם בתך נמצאת בקשר עם איש מקצוע לצורך הייצוב המשפחתי? מה הקשר שלך עם בתך? את יכולה לדבר איתה? איך את קשורה לבעיות במשפחה, אם בכלל? מה הקשר שעושים הנכדים בין המצב במשפחתם לקשר איתך? בבקשה כתבי לי, שנוכל להמשיך, תודה, נוחי

04/08/2010 | 23:46 | מאת: איריס

נוחי שלום ביתי נמצאת בטיפול משפחתי אבל בעלה אינו משתף פעולה בצורה עיקבית , כשאני מתקשרת לילדים הם מדברים איתי בקצרהובנימוס אבל לא יותר. הגדול אמר שאינו כועס עליי אלא על אימו . אני יודעת גם שהם לקחו צד וגם וכועסים על ביתי עדיין למרות מאמציה הם נוטים לצד אביהם שמפתה אותם באמצעים כלכליים.

מנהל פורום יחסי סבים-נכדים וההורים שביניהם