כשתבואו לבקר את הבן - תביאו אתכם...

דיון מתוך פורום  יחסי סבים-נכדים וההורים שביניהם

מה תאמרו ? א?יז?הו? מ?כ?ב??ד? ה?מ??כ?ב??ד א?ת כ?ו? -ל?ם !!! א?ינ?י יו?ד?ע? מ?י כ??ת?ב א?ת ה?ש???יר, א?ך? ל?ב??י הו?ר?נ?י ל?נ?ק??דו? ו?מ?ע?ט ל?ש??פ??צו?. נ?ע?מ?ן או?פ?יר WWW.NIVON.NET ******************************************************************* כ??ש??ת??בו?או? ל?ב?ק??ר א?צ?ל ה?ב??ן או? א?צ?ל ה?ב??ת, א?ל ת??ש??כ??חו? ל?ה?ב?יא מ?ש???הו? - א?פ?ילו? מ?ע?ט. ה?מ??נ?עו? מ?ה?ב??ע?ת ד??עו?ת, א?ל ת??ר?ב?ו? ב??מ?ל??ים, ר?ק ה?ב?יאו? מ?ת??נו?ת, ה?פ??ר?דו? מ?כ??מ??ה ש??ק?ל?ים. ה?ם או?ה?ב?ים ל?ר?או?ת א?ת?כ?ם ע?ם ת??ב?ש??יל?ים . ה?יו? ח?כ?מ?ים ב??ל?ב?ב?כ?ם, א?ל ת??ת?ע?ר?בו? ב??ע?נ?י?נ?ים, כ??י ה?י??ל?ד?ים ש??ג??ד?לו?, א?ת ה?כ?ל כ??ב?ר מ?ב?ינ?ים. כ??ל א?ם י?הו?ד?י??ה יו?ד?ע?ת ו?או?מ?ר?ת ג??ם ל?א?ב: "א?ם ה?ד??ב?ו?ר ש??ו?ה כ??ס?ף - ה?ש???ת?יק?ה ז?ה?ב". ז?ה לא צ?חו?ק, ה?ח?כ?מ?ה ה?יא ל?ש??ת?וק . כ??ש??ת??בו?או? ל?ב?ק??ר א?צ?ל ה?ב??ן או? א?צ?ל ה?ב??ת, א?ל ת??צ?פ?ו? ל?ק?ב??ל כ??לו?ם , או?ל?י ת??ז?כ?ו? ב??מ?ב??ט . א?ל ת??ש??כ??חו? ל?ה?ב?יא מ?ש???הו? - א?פ?ילו? מ?ע?ט. ה?מ??נ?עו? מ?ה?ב??ע?ת ד??עו?ת, א?ל ת??ר?ב?ו? ב??מ?ל??ים, ר?ק ה?ב?יאו? מ?ת??נו?ת, ה?פ??ר?דו? מ?כ??מ??ה ש??ק?ל?ים. ה?ם או?ה?ב?ים ל?ר?או?ת א?ת?כ?ם ע?ם ת??ב?ש??יל?ים. י?ק?ר?ים ו?יק?רו?ת,זו? ע?צ?ה, זו? א?ינ?ה? מ?צ?ו?ה, כ??ך? או?ל?י נ?ז?כ??ה ל?ק?ב??ל מ?ע?ט ה?ע?ר?כ?ה ו?א?ה?ב?ה. צ?ר?יך? ב??כ?ל ג??יל ל?ד?ע?ת ל?ד?ב??ר א?ת??ם מ?ל??ה, ל?א ל?ק?ח?ת פ??רו?ט?ה, א?ך? ל?ת?ת ל?לא ה?ג?ב??ל?ה. א?ל ת??ד?ר?ש?ו? טו?בו?ת, א?ל ת??ב?ק??ש?ו? ה?נ?או?ת, לא ב??את?ם ל?ה?ש??מ?יע? ו?ג?ם לא כ??ד?י ל?ר?או?ת! ח?ש??בו? ה?יט?ב ע?ל כ??ל מ?ל??ה ו?ע?ל כ??ל או?ת. ב??ן או? ב??ת י?ק?ר?ים, ח?ש??בו? ע?ל ה?הו?ר?ים. א?ת??ם ד??נ?ים ב??ינ?ך? ל?ב?ינ?ה?: "מ?ה נ?ק?נ?ה ל?א?מ??א מ?ת??נ?ה ?" ב??ג?יל?ה? זו? ש??א?ל?ה טו?ב?ה, ה?ת??ש?ו?ב?ה - ל?ה?ח?ז?יר ל?ה? א?ה?ב?ה. ל?ת?ת ל?ה? מ?ז??מ?נ??כ?ם, ת??ת?פ??נ?ו? א?ל?יה? ל?פ?ע?מ?ים, ז?ה מ?ה ש???נ??חו?ץ ל?ה? מ?כ??ל ה?ד??ב?ר?ים. ל?ב?ק?ו?ר?כ?ם ב??כ?ל?יו?ן ע?ינ?י?ם ה?יא מ?צ?פ??ה, ג??ם א?ם ז?ה ל?ש??ע?ה ק?ל??ה, כ??ל ש??ע?ה ה?יא י?פ?ה. ה?ק?ד??יש?ו? מ?ע?ט מ?ז??מ?נ??כ?ם ל?ה?ק?ש??יב ו?ל?ש?ו?ח?ח?, ה?יא מ?ר?ג??יש??ה נ?עו?ל?ה, א?צ?ל?כ?ם - ה?מ??פ?ת??ח?. ע?ל ב??ע?י?ה ש??או?ל?י ק?י??מ?ת כ??ד?אי ל?ש??אול, ב??ת?ש?ו?ב?ת?ה? ל?ע?ת??ים מ?צו?י ה?מ??פ?ת??ח? ל?כ?ל. ס?פ??רו? ל?ה? ע?ל ב??ל?ו?י?ים ו?ע?ל ע?בו?ד?ה, ב??ע?ינ?יה? ז?ה כ??מו? ס?פ?ו?ר או? א?ג??ד?ה. כ??ל א?ל??ה או?ת?ה? מ?או?ד מ?ע?נ?י?נ?ים, כ??י ה?ק??ירו?ת מ?ק?ש??יב?ים - א?ך? א?ינ?ם עו?נ?ים. ה?צ??פ??י??ה ש??ל??ה? ל?ש??יח?ת ט?ל?פו?ן ג??דו?ל?ה מ?אד, ו?א?ם ב??ה?ז?ד??מ??נו?ת ת??ש??א?ל ג??ם ל?ש??לו?מ?ה?, ו?ה?יא ת??ר?ח?יב ב??ת?ש?ו?ב?ת?ה? ו?ת?ס?פ??ר עו?ד ו?עו?ד, ה?א?ז?ן ל?ה? ב??ס?ב?ל?נו?ת ו?ג?ם ב??ה?ב?נ?ה. ו?א?ם י?ש??ח?ק מ?ז??ל?כ?ם, ו?ה?ש???ל?ו?ה ת??ש??רור ב??ב?ית?כ?ם, ה?י??ל?ד?ים י?ע?ש?ו? ל?כ?ם טו?ב?ה, ה?ם י?בו?או? א?ל?יכ?ם. כ??ל??ם י?בו?או? א?ל א?מ??א ל?מ?א?כ?ל?יה? ה?מ??ה?ל??ל?ים , כ??י א?ת ה?או?כ?ל ש??ל א?מ??א כ??ל??ם זו?ל?ל?ים, ו?ב?קו?ל מו?ד?ים ל?ה? ע?ל ר?ח?יצ?ת ה?כ??ל?ים. כ??ד?אי ל?ת?ת ל?ה? ג??ם מ?ח?מ?א?ה, ע?ל כ?ו?ב?ע או? ע?ל ח?ל?צ?ה ח?ד?ש??ה, ל?צ?את א?ת??ה? ל?ט?י?ו?ל ק?ט?ן או? ס?ת?ם ל?ב?ל?ו?ת א?ת??ה? מ?ע?ט ז?מ?ן. ל?ה?נו?ת מ?ה?נ?ו?ף ב??י?ח?ד א?ת??ה?, ז?ה ה?כ?ל מ?ת??נ?ה ב??ש??ב?יל?ה?. כ??דאי ל??ח?ש?וב ג??ם ע?ל ז?ה, כ??מ??ה ז?מ?ן ב??י?ח?ד עו?ד י?ה?י?ה? ת??ש?ו?מ?ת ל?ב ק?ט?נ?ט?נ??ה, ג?ו?ר?מ?ת ל?ה? נ?ח?ת, א?ז ל?מ??ה א?ת ז?ה מ?מ??נ??ה ל?ק?ח?ת?! ל?ח?ש?וב ע?ל כ??ל ז?ה ב??ר?צ?ינו?ת - ז?ה כ??ד?אי, ת??נו? ל?ה? מ?ז??מ?נ??כ?ם, כ??ל ז?מ?ן ש??ז??ה לא מ?א?ח?ר מ?ד??י !!! אשמח לתגובות, נוחי

24/05/2010 | 12:42 | מאת: אהובה

הנה, כנראה, המקור: http://www.bbph.org.il/blog-view.asp?blogid=4&id=143 מאוד נכון ונכתב בכנות וברגישות, מכל הלב...

מנהל פורום יחסי סבים-נכדים וההורים שביניהם