האם על ילדיי הבגירים לסייע לי להכין הסדר?

דיון מתוך פורום  יחסי סבים-נכדים וההורים שביניהם

25/03/2010 | 16:13 | מאת: חגיגה

שלום רב, מה שלומך נוחי? מבקשת עצתך בדחיפות. ילדיי בגירים. כולם עובדים מאוד קשה. בונים את עצמם. שאלתי: האם עליהם לסייע לי להכין את הסדר? האם עליהם להתפנות להביא את אימי? בתי עובדת מאוד מאוד קשה עד שעות מאוחרות וגם אין לה כל זיקה לעניני מטבח. בניי כנ"ל. אימי מתעקשת שמישהו יבוא לקחתה, אחרת לא תבוא. מסרבת להבין שעובדים קשה טוענת שחינוך לא נכון. ******** אשמח להקשיב לעצתך. בכבוד רב! חגיגה

חגיגה - שלום לך שוב, חוגגת את שלל של קושיות... נכון אמרת - כולם עובדים קשה, גם את ודאי ביניהם עם ההכנות לסדר. לשאלה: "האם עליהם", מלשון "הם צריכים" ניתן להוסיף: האם צריכים/חייבים בכלל, כולכם, לעבוד כ"כ קשה בהכנות לסדר? תשובה: בואי נחשוב על ארוחה דמיונית. אפשר גם להכין למנה ראשונה - מרק עם חתיכות מצה בתוכו. למנה שניה - מצו'ברייט (מצה מטוגנת) לקינוח - מצה מרוחה בשוקולד או בסילאן או משהו מתוק אחר. וכל דיכפין - ייטי שכמו... ויביא סלט או כל דבר שירצה בו. כמובן שאת יכולה להציע לכל אחד להשתתף בכך שיביא דבר אחד, מה שיקל עליך. אחד מהם יביא במקום ארוחה - את סבתא. מהמייל הקודם שלך, ניתן לראות את האהבה הגדולה של ילדייך לסבם, וייתכן שבדרך המוצעת, יביעו את אהבתם גם לסבתם. מה דעתך ? נוחי ו

מנהל פורום יחסי סבים-נכדים וההורים שביניהם