האם לותר על צרכיי / ערכיי עליהם גדלתי?

דיון מתוך פורום  יחסי סבים-נכדים וההורים שביניהם

16/03/2010 | 00:46 | מאת: חגיגה

שלום נוחי מבקשת לשאלך לדעתך: אבי נכה צה"ל. בערב שבת, חלק מילדיי הבגירים מבקשים לבקרו. אני אישית נוהגת לבקרו מדי ערב שבת כבר זמו רב בהתאם לצו מצפוני / ערך כיבוד אב ואם עליו גדלתי. ???????????? לאחרונה ילדיי כתבו לי ואמרו בע"פ שלא נוח להם לבקר את סבא שאני נמצאת, והוסיפו שאם אבוא, יקומו וילכו, או שפשוט אתחשב בהם, ואגיעע לאבי במועד אחר. ______________ נוחי ,לי פנייתם לא ממש נראית סבירה. נהפוך הוא: אמרתי לבני שהייתי שמחה אילו כל אחד שרוצה מאיתנו היה בא באופן חופשי ובלתי מותנה באחר. להתקבץ יחד בשמחה. כמו רוב האנשים. איני רוצה "להתקפל" ולא להגיע בערב שבת. חשוב לי מאוד, לשמח אבי ********************* וגם את ליבי. אשמח להקשיב לדעתך. בעייני בקשתם אפילו לא מוסרית. ממתינה ותודה לך . גם לי עצמי כבתו

שלום לך חגיגה, לא הצלחתי אפילו לסגור את המחשב למקרא הודעתך ! מה זאת אומרת ?! מה פשר התכתיבים וההתניות ? אולי תסבירי לי קצת יותר על הרקע, כך שאוכל להתייחס. חגיגה, אני נפרדת ממך כעת ואשוב לכאן מחר בערב. מנוחה נכונה, נוחי

מנהל פורום יחסי סבים-נכדים וההורים שביניהם