בעיות בעור

דיון מתוך פורום  רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי

11/03/2011 | 13:55 | מאת: אבי

שלום רב, אני(זכר, בן 17) סובל מבעיות בעור הקשורות בהזעה מופחתת. בערך השנה בסביבות אוקטובר-דצמבר התחלתי להבחין בתסמינים כמו אדומיות של העור והופעת שלפוחיות(בד"כ קטנות) בעור(בעיקר באזור הצוואר, בטן וגב) לאחר פעילות אירובית, והפריחה נוטה להעלם לאחר שעות אחדות(במנוחה). וגם בזמן פעילות אירובית אני מבחין שאני מזיע בקמות מאוד קטנה בהשווה למה שהיה חצי שנה לפני. כעט בחורף אני גם מרגיש הרבה פחות רגיש לקור. גם כן אני חש שבמשך כל היום אני מזיעה בכמות אחידה ללא הקשר לטמפרטורה ולפעילות שבה אני עוסק. תודה אבי.

אבי טעית בכתובת. בפורום זה אנחנו עוסקים במניעת מחלות בסגנון חיים רפואי, לא בריפוי. בברכה

מנהל פורום רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי