הדברה

דיון מתוך פורום  רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי

18/10/2010 | 10:34 | מאת: אביבה

בעבודתי אני יושבת בחלל פנימי וסגור, שבו יש רק חלונות אור שאינם נפתחים. לפני יומיים בוצעה במקום הדברה (בררתי ונאמר לי שהריסוס נעשה בחומרים חזקים (ולא במוחלשים =אקולוגי-ירוק). כשהגעתי לעבודה יום וחצי לאחר ההדברה, הריח היה חזק מאוד ואחרי כשעה + הרגשתי רע, בחילה וסחרחורת, ולאחר מכן החל לי התקף קוצר נשימה (אני אסמטית). למחרת לא באתי לעבודה והסברתי לאחראים עלי, כי הריסוס נמצא שם ומזיק לי מאחר שהמקום אינו מאוורר. (רב העובדים האחרים יושבים בחדרים עם חלונות שנפתחים החוצה). איני יודעת מה לעשות, אני אדם שמקפיד לא להפסיד ימי עבודה, אך בריאותי חשובה לי.

אביבה את חייבת !!! לפנות למשרד העבודה, ולקבל את עזרתם בנושא - ומיד! בהצלחה

מנהל פורום רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי