קינואה

דיון מתוך פורום  רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי

01/08/2010 | 13:23 | מאת: ראומה

שלום, אני מבשלת קינואה במים ומוסיפה קצת מלח וירקות. לא שוטפת מי יודע מה לפני הבישול. האם אפשר לאכול כל יום? יש לי מעיים רגישים ובעיות של נפיחות ועצירות. האם יש משהו רעיל בקינואה אם לא שוטפים היטב לפני? תודה

ראומה אנא קראי את תשובתי מהיום 1/8/10 13:58 בפורום זה. תאוכלי תזונה בריאה ותעשי פעילות גופנית בריאה , ואל תלכי שולל אחרי כל מיני פרסומות שיווקיים - ותהיי בריאה. בהצלחה

05/08/2010 | 12:05 | מאת: דליה

צריכת קינואה חשובה לחיזוק המערכת החיסונית אכילת קינואה תורמת לבריאות מערכת העיכול אכילת קינואה יעילה בטיפול בשיעול והצטננות אכילת קינואה שומרת על רמת סוכר קבועה בדם האם אפשר לאכול כל יום? כן במקום בשר ומוצריו האם יש משהו רעיל בקינואה יש רק בריאות ומולץ מאוד קינואה - הרכב קלורי: חלבונים: 13.0% פחמימות: 69.0% אחוז שומן: 6.0% קלוריות: 370 גרם קינואה : B1: 0.20 מ"ג B2: 0.41 מ"ג B6: 0.23 מ"ג הרכב מינרלים ב100 גרם קינואה: נתרן: 21.0 מ"ג השווה עם מזונות נוספים מגנזיום: 210 מ"ג ברזל: 9.2 מ"ג סידן: 63 מ"ג אשלגן: 750 מ"ג סיבים תזונתיים: מ"ג קינואה:

24/03/2011 | 11:38 | מאת: Life Knowledge

כשמעתיקים חומר שאחרים כתבו ומפרסמים בהתחזות בשם מישהו אחר עושים עוול גדול לכותב ומציגים מצג שוא. http://food.life-knowledge.com/GramineaeFabaceae/quinoaH.aspx גברת דליה נא לתת קרדיט אתר Life Knowledge

מנהל פורום רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי