ויטמין B17

דיון מתוך פורום  רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי

29/07/2010 | 21:58 | מאת: רמי

פרופ' קידר שלום, קראתי מאמר המתבסס על מחקרים של חוקרים אמריקאים על תרומתו של ויטמין B17 למלחמה בתאים סרטניים. הויטמין קיים בגלעין מישמש, זרעים של ענבים, תפוחים וכו'. מצויין שפעם היה נהוג לטחון את הזרעים והגלעינים ולהוסיף את האבקה לאוכל. אך לאחרונה נטען שויטמין B17 מזיק לגוף. אשמח לשמוע את דעתך בנושא. האם באמת מומלץ לשלב בתפריט היומי זרעי ענבים, תפוחים וכן, גלעיני מישמש ואפרסק העשירים בויטמין B17 כמניעה וכטיפול בסרטן ? תודה רבה על התייחסותך. רמי.

רמי תזונה בריאה לאדם בריא כרפואה מונעת (רבע ירקות טריים+רבע פירות טריים +רבע חלבונים + רבע פחמימות - ראה ספרי כרך 2, סגנון חיים בריא)- אינה זקוקה לתוספות (ויטמינים/מינרלים/וכיו"ב)- וכל המוסיף : גורע . בברכה

מנהל פורום רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי