סוכרת

דיון מתוך פורום  רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי

08/06/2010 | 12:04 | מאת: איילת

אני מעוניינת לדעת לגבי מניעת סוכרת מבוגרים אני בת 38 יש לי עודף משקל (25 ק"ג) אני לא אוכלת מאוד מסודר או נכון לאבא שלי יש סוכרת מבוגרים והיו לו בעיות עם האיזון בעבר כיום שהוא מטופל עם לנטוס הוא לא עלה במשקל ירד, מרגיש טוב אני יודעת שזה שם אותי בקבוצת סיכון ואני חייבת לרדת במשקל אבל מה עוד

איילת כתבת:"אני בת 38 יש לי עודף משקל (25 ק"ג) אני לא אוכלת מאוד מסודר או נכון" ת. 1 . תעשי פעילות גופנית בריאה; 2.תאכלי תזונה בריאה. עייני ב: www.israelshelanustyle.co.il www.kedarstyle.com 3 .אל תעשני ולא להיות בקרבת אנשים מעשנים; אל תכנסי לפה שום דבר סינטטי (כגון : תוספי מזון ויטמינים ומינרלים);ותעשי מאמץ עליון לא לאכול שום דבר מתוק , מלבד פירות טריים. נקודה!!! ותהיי בריאה

מנהל פורום רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי