נזק לבני אדם?

דיון מתוך פורום  רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי

19/05/2010 | 13:52 | מאת: אלי

פ.נ. האם הנזק שגורמים ממתיקים מלאכותיים לבריאות, כפי שהסברת את טענת המאמר משנת 1969 (!) שפורסם ב-Science - בו נמצא נזק לכרומוזומים בתרבית, אך לא בבני אדם - נמצא, מאז פורסם המאמר הנ"ל, גם בבני אדם? היכן ומתי זה פורסם? חג שמח. אלי

אלי אסתפק בכך :שתעיין בתגובתה של דליה בפורום זה 28/05/10 13:09

09/06/2010 | 09:09 | מאת: אלי

פ.נ. על תגובתה של דליה (מי זאת? האם אתה מאשר את סמכותה המקצועית?) נא עיין בהערותי מ-6.6 וכן מ-7.6. מה תשובתך העניינית בנושא?

מנהל פורום רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי