העשרת מזון

דיון מתוך פורום  רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי

11/05/2010 | 21:02 | מאת: רוביק

פ.נ. כיצד מתיישבת פסילתך את כל המזונות המועשרים עם הגילוי שהעשרת שמן זית בנוגדי חמצון מתה ירוק מגינה על הרקמות ועל נוזלי הגוף ומסייעת במניעת התפתחות טרשת עורקים ומחלות לב?

רוביק ש."כיצד מתיישבת פסילתך את כל המזונות המועשרים?" ת.כי שינוי בהרכב המולקולארי של המזון ובמבנה ה-phytonutrients פוגע בתחפקוד האנזימים- פוגע בבריאות. והלא ידוע "כל המוסיף -גורע". בברכה

09/06/2010 | 09:12 | מאת: רוביק

פ.נ. אילו אסמכתאות מדעיות (לפחות אחת רצינית) קיימות בנדון, שפורסמו בכתב עת מדעי או מקצועי - באיזה ומתי? רוביק

09/06/2010 | 21:52 | מאת: אלי

פ.נ. להלן ציטוט מחוברת חדשה שקיבלתי מהאגודה למלחמה בסרטן. "צריכת סידן נאותה עשויה להפחית הסיכון לחלות בסרטן מעי הגס. הקפידו על שילוב מזונות עשירי סידן. למשל, מוצרי חלב דלי שומן/סויה, במיוחד עשירים ומועשרים בסידן..." האם אתה עדיין שולל העשרה, כפי שממליצה האגודה הנ"ל? אלי

מנהל פורום רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי