בונוס כפול: יין אדום + סטייק אדום

דיון מתוך פורום  רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי

13/07/2008 | 14:57 | מאת: האם מומלץ?

גם אנטיאוקסידנטים וגם חלבונים. סרקוזי וגברת ברוני בהחלט נראים טוב עם תזונה כזו. http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1001464.html

אלכוהול לא בריא+בשר אדום שמן לא בריא = לא בריא.(מי ששותה - מוטב שיהיה לו נהג!) (זה בריא - למוכרי ליקרים/ואלכוהול.) הזוג סרקוזי בריא כי : אוכלים תזונה בריאה (ירקות ופירות - נוגדי חימצון - בשפע) , ועשים פעילות גופנית(ברמה הרצוייה - חיסון נגד חימצון). וזה יופי! קרא בעיון את הסיפא של .תוכן הלינק ששלחת. נקודה. השמרו משרלטנים!

15/07/2008 | 11:10 | מאת: האם מומלץ

למה ולמי כוונתך שרלטנים הרופאים ? נמטפלים ? ו/או מוכרי ההשליות ? סוחרי הויטמנים ? סוחרי הבשר הנקי ? פרוט בבקשה

מנהל פורום רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי