איפה להתחיל

דיון מתוך פורום  רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי

14/01/2010 | 17:54 | מאת: ציפורלה

שלום רב לפרופסור ,בת 43 ,מעשנת,אוכלת אוכל לא מזין בכלל כולל הרגלי אכילה פסולים,לא מתעמלת ,לא בכושר ,עייפה ועצובה,רוצה להתחיל התחלה חדשה ,לא יודעת אפילו איפה ואיך להתחיל ,אשמח לעיצה והדרכה ,בברכה וכל טוב

ציפורלה 1.להתחיל : ממחר תלכי (תרקדי)4 צעדים קדימה ו4 צעדים אחורה - בבית במשך 1 דקה , שלוש פעמים ביום (דקה -לפנה"צ/אחה"צ/ולפנות ערב) תוך כדי שאת שרה (בצורה מדיטאטיבית - כמו תפילה)- לבדך ותוסיפי דקה אחת - כל יום 2. תאכלי חצי מכמות המזון שאת אוכלת : ירקות ופירות טריים 3.תעשני רק חצי כמות הסיגריות ותחזרי אלי בעוד 10 ימים ונראה איך ומה הישגת, ואתן לך תכנית - להמשך. בהצלחה ובברכה פרופ' קידר

מנהל פורום רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי