לימון בראי לגוף?

דיון מתוך פורום  רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי

18/09/2009 | 15:32 | מאת: שלומי מנע

יש לי שאלה אני מנסה להרזות ת הולך למכון כושר 3 פעמיים בשבוע ועושה כפיפות בטן, המאמן האישי שלי המליץ לי לשתות לימון כל בוקר לפני שאני מכניס לגוף אוכל עם מים או אפילו ככה טבעי( לאכול כמו תפוז) האם זה בריא? האם זה יעזור לדיאטה שלי? האם לימון בכלל בריא לגוף? האם אכלת 0,5 לימון כל יום טוב לגוף אשמח לקבל תשובה שלומי מנע קנדה

שלומי ,1.אנא,קודם כל: בקש מהמאמן לקבוע את "עובי ריקמת שומן גוף תת-עורי" , ואז נדע מה הבעיה; 2. מיץ לימון לא שורף "שומן גוף תת-עור-יתר", אלא, "תזונה בריאה" ו-"פעילות גופנית בריאה". מהי תזונה בריאה/פעילות גופנית? על שאלות אלו עניתי מספר פעמים בפורום זה. או ראה : סטימצקי > "סגנון חיים בריא" כרך 1ו- 2, כותרות ,2007 . בברכת שנה טובה

מנהל פורום רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי