אגירת נוזלים לאחר כמות רבה של ירקות

דיון מתוך פורום  רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי

13/10/2016 | 13:04 | מאת: אני

האם הגוף שלנו אוגר נוזלים? אסביר את עצמי כדי שתבינו מה אני שואלת..... היום (כבר סוף היום) מרגיש לי בגוף שאני נפוחה, לא רק בבטן אלא גם ברגליים, כאילו "השמנתי". לא יתכן שהשמנתי כי לא אכלתי יותר קלוריות משהייתי צריכה אבל מה שכן כל היום אכלתי המוןןןןןןןןן מלפפונים (אולי איזה 6 קג לא מגזינה) בלי הקליפה אותה קילפתי, ובנוסף אכלתי מלאאא עגבניות. יכול להיות שבגלל שאכלתי מזון עם הרבה נוזלים אני מרגישה עכשיו נפוחה ברגליים וזה עניין שלת זמן עד שהכל "יתרוקן": מהגוף? אצין שאני לא בווסת ולא לפני, האמת ממש עכשיו סימתי ככה שזה לא נראה לי על רקע הורמונלי. ואם אכן הגוף אגר נוזלים- מדוע הם נאגרים בירכיים? מילא בבטן אני מבינה. האם ירכיים זה איזור שבו יש צבירת נוזלים?

אני- התופעה הרפואית שלך היא - ב צ ק ת. מאתר שלתופעה הזאת יש גורמים שונים ורק בדיקה פיזית/ראיה ומישוש יכולים לתת את התשובה.לדוגמה :האם ההתנפחות היא בשתי הרגלים-שווה/ האם ההתנפחות היא גם בפרק הברך ועוד ועוד. יחד עם זאת לא שמחתי לקרוא שאת אוכלת כל כך ה.ב..בה מלפפונים וירקות- ירקות ופירות -הם בריאים, אבל הגוף זקוק- לאיזון במזינים. הייתי מציע- צעד ראשון -דיאטאני/ת. לבריאות בברכה.

מנהל פורום רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי