כתבה למניעת סרטן-שאלות

דיון מתוך פורום  רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי

12/02/2016 | 20:48 | מאת: טומי הלפינגר

כמה שאלות בקשר לכתבה הנ"ל: בסעיף 3-להמנע משתיית מים בבקבוקים?או רק בקבוקים שנחשפים לחום? אני גם קונה אוכל בקופסאות או בנייר כסף ותבנית חד פעמית לאפייה(מבושל)האם כדאי להעבירם לסיר ?או שכבר אין טעם כי זה התקרר סעיף חמש-מדוע כשעושים צילום מכסים לי רק את איזור הבטן .למה לא לכסות את כול שאר הגוף?? סעיף7 איך אני יודע מה זה קו מתח גבוה?אני רואה חוטי חשמל סביב הבית שלי...אין לי כסף להזמין עלות בדיקה כזאת..ודרך אגבףזה אומר שכדאי לכבות את הראוטר בלילה? ובהקשר לסעיף זה,כמה מרחק צריך לקת כשמיקרוגל עובד?והאם אפשר להיות מצדדיו ?או שגם זה אסור? סעיפ11-מה זה VOC??ואיזה חומרים יש ידותים לסביבה?למשל -דבק מגע ?אני לא מכיר

מוטי כמה שאלות בקשר לכתבה הנ"ל: לאיזו כתבה (הנ"ל) אתה מתיחס? בברכה פרופ' יהודה קידר

מנהל פורום רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי